Akvadag 2015

AKVA-DAG søndag den 1. november 2015 i Ølstykke

DausjaellandAkvadag 2015DAU Region Sjælland afholder Akvadag søndag den 1. november i samarbejde med Ølstykke Akvarieforening. Adressen er: Jørlunde Skoles auditorium, Roskildevej 22, 3650 Ølstykke (indgang gennem kælderen).

Det bliver en traditionel akvadag med 2 foredrag og efterfølgende auktion over de indleverede sager (fisk, rejer, snegle, planter, tilbehør o.lign.).

Da der ikke bliver nogen Akva Messe i Køge i år, er det årets mulighed for at få lidt viden og evt. spændende fisk/planter med hjem.

Klik på billedet af plakaten th. og få programmet op som pdf (kan downloades og/eller udskrives).

 

Indskrivning til auktion

Indskrivning til auktion 2015Som noget nyt vil vi gerne have at de af Jer der agter at tage noget med til auktionen, til at forhåndstilmelde dette. Det vil lette indskrivningen og registreringen på selve dagen.

Indskrivning til auktionen er forbeholdt medlemmer af Region Sjællands medlemsklubber/-foreninger, men alle er velkomne til at komme og byde på auktionen.

Det vil også være muligt at komme med nye effekter på selve dagen, men for at lette arbejdet ved indskrivningen, beder vi om, at så mange som muligt, forhåndsindskriver effekterne.

Sådan gør du:

Download Excelfilen (Excel 97-2003-format) der ligger som et link på billedet af skemaet th. (højreklik på billedet + vælg "Gem link som").

Udfyld Excelfilen med dit navn og tlf. nr., og vælg den forening du er medlem af (klik på vælg forening-feltet og brug pilen th. for feltet).

Udfyld skemaet med så mange effekter, du vil tage med til auktionen (max. 10 effekter pr. deltager)

Start i feltet Type, der også er et "vælge-felt - Klik på feltet og vælg den type af effekt, du vil tilmelde. Udfyld derefter feltet Antal (det antal (fisk, planter, rejer, snegle m.v.) du agter at komme i posen, samt Latinsk navn og Dansk navn.

Fortsæt til du har beskrevet alle de effekter du tager med til auktionen (max. 10 effekter/poser pr. deltager).

Gem det udfyldte skema (med nyt navn) og vedhæft den nye fil til en mail der sendes senest 25. 10. 2015 til mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - udfyld emnefeltet med teksten "Indskrivning til auktion 2015" plus det navn du skrev i navnefeltet i skemaet.

Send mailen.

Udskriv evt. en kopi af den udfyldte Excel-fil til dig selv.

Hvis du ikke har mulighed for at behandle en Excel-fil på din PC, kan du downloade en blank pdf-fil på dette LINK. Udskriv og udfyld skemaet i hånden (tydelig og læsbar skrift) efter ovenstående retningslinjer, indscan eller tag et billede med din smartphone af det udfyldte skema, og vedhæft indscanningen/billedet til en mail og send den til email-adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som beskrevet ovenfor.

 


 

Hvem er online?

Vi har 41 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2