daulille

  Sidste nyt

 

 

Nyhedsbrev 2019-5.

Nyhedsbrev nr. 5-2019 er udsendt og lagt online her på siden.

 

Dansk Akvarie Blad.

Vores nyhedsbrev vil fra årsskiftet gennemgå en ændring. For at gøre nyhedsbrevet mere interessant for akvarister, som ikke deltager i konkurrencer og lignende, vil der fremover være et antal artikler med, og vi bruger igen det gamle navn for det blad som DAU udgav i perioden 1948 til 1970.

Vi skal ikke til at lave et stort trykt blad som dengang, men målet er at udsende et blad i pdf format med indholdet fra nyhedsbrevet, krydret med artikler og forenings meddelelser. Ved at lave det på denne måde, er der ingen omkostninger til trykning og forsendelse. Vi bruger den samme mailliste til udsendelse, som vi har gjort med nyhedsbrevet. Alle kan tilmelde sig gratis ved at sende navn og e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det vil også være muligt at downloade her fra vores internetside.

Indholdet vil være et par artikler samt annoncer fra sponsorer og arrangementer, efterfulgt af nyhedsstof fra DAU, som vi kender det fra nyhedsbrevet. Til sidst vil der være plads til mødemeddelelser for alle Dansk Akvarie Union’s medlemsforeninger.

Dansk Akvarie Blad nr. 1-2020 forventes udsendt 1. januar 2020.

  

daulille

  Nyhedsbrev

 

Dansk Akvarie Union udsender nyhedsbrev 4 gange årligt. Et i hvert kvartal.

Tidligere udsendte nyhedsbreve 


 

daulille

  Handel med truede arter

 

For at beskytte truede arter over hele verden er der internationale regler (CITES) for, hvad man må købe og sælge samt importere og eksportere. Du risikerer at få dine ting konfiskeret og få en bøde, hvis du overtræder disse regler.

Lister over truede arter omfattet af CITES-reglerne kan trækkes ud fra internetsiden specesplus.net, ved at søge på artens latinske navn.

Hent lister fra Speces+ 

 


 

daulille

  Pasningsvejledninger

 

Dansk Akvarie Union har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse udarbejde pasningsvejledninger til akvariefisk. De findes på Dyrenes Beskyttelse's internetside.

 

Se DB's pasningsvejledninger HER 


Hvem er online?

Vi har 18 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2