daulille

  Sidste nyt

 

Nyhedsbrev 2019-2.

Nyhedsbrev for anden kvartal 2019 udsendes inden udgangen af april.

 

Opdrætskonkurrencen 2018.

Vi er nu inde i uge 7, og dermed er sidste frist for indlevering til konkurrencen i 2018 udløbet.

Jeg har desværre ikke haft tid til at se på de tilmeldinger, som jeg har modtaget i 2019, på grund af arbejdet med Vejle Akvariemesse. Resultatet vil blive opdateret online inden generalforsamlingen, da diplomer og præmie skal udleveres i forbindelse med generalforsamlingen.

 

Generalforsamling.

GF afholdes søndag den 24. februar 2019 kl. 13.00 i forbindelse med Vejle Akvariemesse.

Indkaldelsen er udsendt med nyhedsbrev nr. 2019-1 og dagsorden med forslag og andet er udsendt 22. januar 2019 via e-mail.

Dagsorden findes online HER.

 

Nyhedsbrev 2019-1.

Nyhedsbrev for første kvartal 2019 er online her på siden.

 

Opdrætskonkurrence 2018.

Alle opdrætsanmeldelser skal være indsendt og modtaget af kampagnelederen senest med udgangen af uge 6 året efter konkurrenceåret.

 

Den røde nål.

Vi har i DAU’s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark.

 

F. Ingemann Hansen er ikke kun kendt i Danmark for sit store arbejde for akvariehobbyen, men også langt ud over landets grænser. Vi forbinder selvfølgelig F. Ingemann Hansen med flotte fotos af akvariefisk, men også for arbejdet som redaktør for Akvariebladet fra 1986 til 1999 samt flere udstillingskataloger i forbindelse med de københavnske akvarieudstillinger. Akvariebladet udgives af Københavns Akvarie-forening, og var officielt meddelelses organ for Dansk Akvarie Union. F. Ingemann Hansen har desuden deltaget i Dansk Cichlide Selskabs bestyrelse samt medlemsbladet Cichliden. F. Ingemann Hansen har altid været hjælpsom, når det gælder om at videreformidle oplevelse med sine fisk, både på tomands hånd, gennem foredrag, i artikler og som medforfatter til mange danske akvariebøger. 

 

Hjemmekonkurrence 2019.

DAU's Region Sjælland afholder hjemmebedømmelse den 31. marts 2019.

Tilmelding sker til din klubformand senest den 16. marts 2019.

DAU afholder DM i hjemmebedømmelse den 14. april 2019.

Tilmelding af klubvinderes akvarier til DM skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 1. april 2019.

DM afholdes iht. regler som anført HER.

  

daulille

  Nyhedsbrev

 

Dansk Akvarie Union udsender nyhedsbrev 4 gange årligt. Et i hvert kvartal.

Tidligere udsendte nyhedsbreve 


 

daulille

  Handel med truede arter

 

For at beskytte truede arter over hele verden er der internationale regler (CITES) for, hvad man må købe og sælge samt importere og eksportere. Du risikerer at få dine ting konfiskeret og få en bøde, hvis du overtræder disse regler.

Lister over truede arter omfattet af CITES-reglerne kan trækkes ud fra internetsiden specesplus.net, ved at søge på artens latinske navn.

Hent lister fra Speces+ 

 


 

daulille

  Pasningsvejledninger

 

Dansk Akvarie Union har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse udarbejde pasningsvejledninger til akvariefisk. De findes på Dyrenes Beskyttelse's internetside.

 

Se DB's pasningsvejledninger HER 


Hvem er online?

Vi har 84 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2