daulille

  Sidste nyt

 

 

DAU's nyhedsbrev/ Dansk Akvarie Blad.

Dansk Akvarie Blad nr. 3-2020 er udsendt via e-mail og samtidig lagt online her på siden.

2020 01 100

 

 

DAU75

Dansk Akvarie Union 75 år.

I anledning af Dansk Akvarie Unions 75-års jubilæum inviterer vi til foredrag og spisning i Viborg, lørdag den 3. oktober 2020. Vi har aftalt med Viborg Akvariemesse at vi holder vores jubilæum i forbindelse med messen.

Foredraget bliver af Peter Petersen fra Den Blå Planet. Man har adgang til foredraget som gæst til messen eller deltager til middagen. Deltagelse i spisningen koster 75,- kr. og forudbestilles gennem Viborg Akvariemesse på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det foregår som først til mølle-princippet, da det lokale som det afholdes i har plads til 100 personer.

Yderligere oplysninger og evt. ændringer kan der læses mere om på; www.danskakvarieunion.dk eller www.viborg-akva.dk/messe.

 

Med venlig hilsen

Dansk Akvarie Union

daulille

  Dansk Akvarie Blad

 

Dansk Akvarie Union udsender Dansk Akvarie Blad 4 gange årligt, i slutningen af hvert kvartal.

Det udsendes som pdf og ligger samtidig online her på siden. Dansk Akvarie Blad indeholder artikler, nyheder og omtale af arrangementer indenfor akvariehobbyen.

Du kan læse Dansk Akvarie Blad her 


 

daulille

  Handel med truede arter

 

For at beskytte truede arter over hele verden er der internationale regler (CITES) for, hvad man må købe og sælge samt importere og eksportere. Du risikerer at få dine ting konfiskeret og få en bøde, hvis du overtræder disse regler.

Lister over truede arter omfattet af CITES-reglerne kan trækkes ud fra internetsiden specesplus.net, ved at søge på artens latinske navn.

Hent lister fra Speces+ 

 


 

daulille

  Pasningsvejledninger

 

Dansk Akvarie Union har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse udarbejde pasningsvejledninger til akvariefisk. De findes på Dyrenes Beskyttelse's internetside.

 

Se DB's pasningsvejledninger HER 


Hvem er online?

Vi har 83 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2