daulille

  Sidste nyt

 

 

Salg af akvariefisk på Facebook.

Der har i nogle år været et forbud mod handel med dyr på Facebook. Det er Facebook nu begyndt at håndhæve ret kraftigt. Bliver Facebook opmærksom på at der handles med dyr i en gruppe, bliver gruppen øjeblikkelig og uden varsel deaktiveret. Det vil sige at man ikke kan lave flere indlæg i gruppen.

 

Nyhedsbrev 2019-2.

Nyhedsbrev for andet kvartal 2019 er online her på siden og udsendes via e-mail så hurtigt som muligt.

 

Opdrætskonkurrencen 2018.

Vi er nu inde i uge 7, og dermed er sidste frist for indlevering til konkurrencen i 2018 udløbet.

Jeg har desværre ikke haft tid til at se på de tilmeldinger, som jeg har modtaget i 2019, på grund af arbejdet med Vejle Akvariemesse. Resultatet vil blive opdateret online inden generalforsamlingen, da diplomer og præmie skal udleveres i forbindelse med generalforsamlingen.

 

Den røde nål.

Vi har i DAU’s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark.

 

F. Ingemann Hansen er ikke kun kendt i Danmark for sit store arbejde for akvariehobbyen, men også langt ud over landets grænser. Vi forbinder selvfølgelig F. Ingemann Hansen med flotte fotos af akvariefisk, men også for arbejdet som redaktør for Akvariebladet fra 1986 til 1999 samt flere udstillingskataloger i forbindelse med de københavnske akvarieudstillinger. Akvariebladet udgives af Københavns Akvarie-forening, og var officielt meddelelses organ for Dansk Akvarie Union. F. Ingemann Hansen har desuden deltaget i Dansk Cichlide Selskabs bestyrelse samt medlemsbladet Cichliden. F. Ingemann Hansen har altid været hjælpsom, når det gælder om at videreformidle oplevelse med sine fisk, både på tomands hånd, gennem foredrag, i artikler og som medforfatter til mange danske akvariebøger. 

  

daulille

  Nyhedsbrev

 

Dansk Akvarie Union udsender nyhedsbrev 4 gange årligt. Et i hvert kvartal.

Tidligere udsendte nyhedsbreve 


 

daulille

  Handel med truede arter

 

For at beskytte truede arter over hele verden er der internationale regler (CITES) for, hvad man må købe og sælge samt importere og eksportere. Du risikerer at få dine ting konfiskeret og få en bøde, hvis du overtræder disse regler.

Lister over truede arter omfattet af CITES-reglerne kan trækkes ud fra internetsiden specesplus.net, ved at søge på artens latinske navn.

Hent lister fra Speces+ 

 


 

daulille

  Pasningsvejledninger

 

Dansk Akvarie Union har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse udarbejde pasningsvejledninger til akvariefisk. De findes på Dyrenes Beskyttelse's internetside.

 

Se DB's pasningsvejledninger HER 


Hvem er online?

Vi har 48 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2