daulille

Hæderstegn

 

Gyldne

Den Gyldne Barbe er et emblem, som er fælles for alle akvarister, der er medlem af D.A.U.

Naale

Nedennævnte emblemer, der er fælles for medlemmer af D.A.U., N.A.F., S.A.R.F. og F.A.F., uddeles på nævnte vilkår:

1. Lille blåt Emblem Uddeles til de af foreningsbestyrelserne udpegede medlemmer, som har været i foreningen i mindst 3 år, og i denne tid har deltaget aktivt i foreningens arbejde eller på anden vis har gjort sig fortjent dertil. UDGÅET
2. Stort blåt Emblem Uddeles til de af foreningsbestyrelserne udpegede medlemmer, som har været i foreningen i mindst 5 år, og i denne tid har deltaget aktivt i foreningens arbejde eller andet væsentligt arbejde.
3. Brunt Emblem Uddeles til de af foreningsbestyrelserne foreslåede medlemmer, som har været i en forening i mindst 20 år. Forslag indsendes skriftligt.
4. Grønt Emblem Uddeles til den af de lokale foreningsbestyrelser foreslåede medlemmer og efter DAU´s bestyrelses beslutning. Medlemmet skal have været mindst 10 år i foreningen, hvoraf 5 år i bestyrelsen eller andet væsentligt arbejde. Forslag indsendes skriftligt med oplysninger om modtageren.
5. Rødt Emblem Det Røde Emblem er det højeste af de nordiske fortjenestemærker og uddeles af DAU´s bestyrelse til den som under længere tid, aktivt har arbejdet for akvariehobbyen. Arbejdet skal have været på landsplan.

 

Reglerne gælder for alle foreninger, så snart de er blevet medlem af D.A.U. Emblemerne kan uddeles til medlemmer, der opfylder betingelserne, selvom foreningen ikke har været medlem af D.A.U. i hele perioden. Brunt Emblem kan bruges, hvis en akvarist f.eks. har været medlem af en forening i en periode og derefter medlem af en anden forening i en anden periode. Det kan ikke bruges, hvis en akvarist f.eks. har været medlem af 2 foreninger samtidig i 10 år.

Den Gyldne barbe kan købes af foreningsmedlemmer gennem deres forening.

De blå, brune og grønne emblemer betales af foreningerne.

De Røde emblemer betales af Unionen.

Uddeling af emblemer er en af de få måder, en forening kan hædre sine medlemmer på, f.eks. i forbindelse med generalforsamling, jubilæum, en vel overstået udstilling eller anden festlig anledning.

Emblemerne bestilles hos Unionens sekretær.

 


 

Hvem er online?

Vi har 721 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2