Tilmelding til DM i hjemmebedømmelse 2017

Dansk Akvarie Union afholder DM i hjemmebedømmelse i weekenden den 8.-9. april 2017.

For at deltage i konkurrencen skal man være medlem af én af DAU's tilsluttede foreninger.

Tilmelding foregår ved at indsende  skemaet på nedenstående link til formanden for din egen forening/klub, der så, sammen med den øvrige bestyrelse, vil vurdere dit akvarium.

Hvis du får deres accept, eller hvis du er vinder i et afholdt forenings/klub-mesterskab, vil formanden så videresende  din tilmelding til formanden for DAU, der står for DM-konkurrencen.

Tilmeldingsfrist hvis der ikke har været afholdt klubmesterskaber er senest 27. marts 2017. Såfremt der har været afholdt klubmesterskab med DAS dommere er det senest 3. april 2017.

Vær derfor opmærksom på om der i din forening/klub eller DAU Region afholdes hjemmebedømmelse forud for DM.

Bem. Region Sjælland afholder forenings-/klub- og regions-mesterskaber den 26. marts - Se mere HER
DM-Bedømmelsen vil foregå på den adresse du angiver i skemaet. Nærmere om tidspunkt for bedømmelsen vil du modtage forud for bedømmelsen.

Konkurrenceregler:
Som udgangspunkt er det de enkelte klubvindere i de enkelte klasser, der går videre til selve Danmarksmesterskabet. Klubvinderens akvarie i de enkelte klasser, skal endvidere været vurderet egnet til deltagelse i Danmarksmesterskabet af en af DAS uddannet og godkendt akvariedommer.
Såfremt der ikke har fundet en bedømmelse sted i den enkelte klub, kan bestyrelsen indstille et medlem til deltagelse direkte ved Danmarksmesterskabet. Det anbefales, at indstillingen sker i samarbejde med en af DAS uddannet og godkendt akvariedommer. Hvis dette ikke er muligt, fremsendes en fotodokumentation af akvariet vedlagt en beskrivelse af fiskesamlingen sammen med tilmeldingen til DAU’s konkurrenceleder, der efterfølgende i samarbejde med de valgte dommere ved Danmarksmesterskabet vurderer akvariets egnethed til deltagelse i konkurrencen.
Der skal være mindst 2 deltagere i en klasse, før der bliver afholdt konkurrence/bedømmelse i den pågældende klasse. Det betyder, at man ikke kan blive Danmarksmester, hvis man som den eneste er tilmeldt i en klasse.
Hver klub/forening må tilmelde 1 akvarie i hver klasse.

 

Se DAU's konkurrenceregler og bedømmelsesreglerne for de enkelte klasser HER.

 

Vejledning i brug af tilmeldingsskema ved tilmelding kan hentespdfHER

Tilmeldingsskema til DM-konkurrencen kan hentes pdf HER 

Skema til angivelse af fiske- og planteliste kan hentes pdf HER


Hvem er online?

Vi har 19 gæster og ingen medlemmer online

© Copyright Dansk Akvarie Union 1990-. All Rights Reserved.

pilop-2